OVER DONKER ZWART

Film Donker ZwartDonker Zwart ontwerpt kopjes, t-shirts en prints met een donker randje. Alle ontwerpen worden in kleine oplage uitgevoerd door middel van zeefdruk. Donker Zwart werkt met milieuvriendelijke inkt voor papier en textiel op waterbasis.

zeefdrukken donker zwart

De zeefdrukken die Donker Zwart maakt zijn samengesteld uit meerdere foto’s uit eigen archief, die eenmaal samen, een nieuw verhaal vertellen. Terugkerende thema’s zijn vooral skulls, honden en wolven. In de zeefdrukseries maakt Donker Zwart gebruik van ritme en herhaling om het verhaal te versterken. Ook bevatten de prints vaak iets vreemds en hebben ze een duister randje.

live zeefdrukken op locatie

Donker Zwart is in bezit van een mobiele zeefdruktafel om op locatie ‘live’ te zeefdrukken. Wij bereiden de zeefdrukramen voor en zorgen voor alle materialen zoals inkt en printgereedschap. Het is mogelijk om een eigen ontwerp voor de print aan te leveren. Ook kan Donker Zwart (in opdracht) een print ontwerpen. Meer weten? Stuur een mailtje: post@donkerzwart.nl

Het live zeefdrukken geeft interactie met het publiek. Het is tegelijk een prima gelegenheid om bijvoorbeeld een merk te promoten of te introduceren. Donker Zwart heeft eerder op locatie gezeefdrukt bij: Björn Borg, Men at Work en BOKS!